torsdag 9 augusti 2012

Köp och köp.. jag hör aldrig annet

Gissa vad jag kom över idag? Jag är så jädrans nöjd att jag måste blogga om det. JO en Zebramatta för en spottstyver (är det så man säger, spottstyver?) Dock är det inte riktigt zebraskinn. HOPPAS jag! Nej men det är ett koskinn som är infärgat i zebramönster. Så veganer och andra radikala djurvänner, shoot me!

I vilket fall som helst blev jag så glad att jag i eftermiddag åker till IKEA med Svanis och firar. Jag ska fira med att köpa en ny klädsel till min soffa!! Jag kan göra det med gott samvete då bruden jag friserade och mejkade  i lördags kom med lönen till mig! Så nu blir soffan min vit. Jag hade dock tänkt att köpa ett par grå eller svarta plädar att ha i sitsen.


Kolla bara så snyggt med Zebra! Kanske en uppstoppad isbjörn i nåt hörn kan vara något i framtiden. En Noshörning på väggen?

Jobbdag idag, på min lediga torsdag. Vi har skyfflat om sommardagarna lite så medan chefen är på semester är det jag som håller i trådarna i butiken. Snart är allt som vanligt igen. Det ska faktiskt bli skönt med de gamla rutinerna igen. Jag längtar lite smått till höst och vinter nu, bland annat för att vi fått in så rackarns snygga höstkläder i butiken!
Ni kommer få se, vänta bara!


Inga kommentarer: