torsdag 15 mars 2012

En bra sak med att ha en 6-råring.



En prinsessa?



Det finns massa bra saker med att vara mamma till en sexårig superkille. En sak är i alla fall att när jag trillar ur sängen på morgonen med ett par gamla pyjamasbraller från 1800 talet, idominsalva utsmetat i halva ansiktet, ögonen går i kors, glasisarna på halvsvaj och årets värsta sovfrilla (kn*llrufs existerar inte längre) så möts jag av kommentaren :"Mamma du är den snyggaste mamman jag känner. Du ser ut som en prinsessa"
HAHAHA
Prinsessorna kan inte ha det lätt nu för tiden om de ser ut så här ;)
Jag la ingen större vikt i den EGENTLIGA sanningen i dessa ord från mitt barn. Det är HANS sanning och jag blev överlycklig. Jag känner mig som en prinsessa idag.

Veckan har löpt på fort. Igår var jag och Fröken johansson till IKEAför att inhandla ca tusen Galgar bland annat till butiken. Killen i kassan, ett litet gulligt pucko, frågade om jg skulle ha alla galgar för hemmabruk. Jag självklart svarade jag, jag har lite av en  mani för att shoppa kläder, vilket inte är helt osant. Jaha svarade han bara!
Fyra kundvagnar ena omgången och två den andra så tog vi en riktig svensk lunch i deras fantastiskta restaurang. När jag skulle betala så ser jag ett bekant ansikte. Min gamla bästis P från högstadietiden står mitt i restaurangen som en liten ängel. Vi har inte setts sedan vi var FEMTON år. Känslan var fantastiskt. Det kändes som igår och hon hade inte åldrats en dag. Trots tre barn och en modellkarriär senare.
Vi kramades och visste väl egentligen inte alls vad vi skulle säga mer än att det var fantastiskt att ses och att vi inte kunde fatta det riktigt.

Nu är det dagistajm. solen lyser och jag ska försöka få bort liket från ballen. Jag har hämtat sopsäckar och sågat itu f*nskapet och ska väl sköta resten också. Tüsken kom med en såg häromdagen så nu finns ingen återvändo. Kanske ska passa på att samla lite fräknar samtidigt!

Ha en finfin vårdag läsare.
KRAMPÅER

Inga kommentarer: