lördag 27 april 2013

I morgon kommer vi



Visst ser det väl alldeles fantastiskt ut?


Jag är frisk men nu ligger lilleman däckad istället. Vi håller värmen med filtar, kärlek och ingefärste. Vi kompletterar med Alvedon och halstabletter. Det var väl jädrans typiskt att han skulle bli sjuk han med nu då. Jag tvingade mig till min gode vän H igår för att tigga åt mig lite whisky mot min förkylning. Ikväll hade han grillat oxfile för att vänta på mig och M men så ställde vi in. Vilken dålig kompis jag känner mig som. Men vad ska man göra? Det var säkert inte oxfilé ändå. Priset var för bra. Jag gissar på bisamråtta eller någon annan liten gnagare.

I morgon eftermiddag lämnar vi alltså Norrtälje för en färd mot varmare breddgrader. Jag har alltid gillat Grekland så det är med stora förväntningar jag för första gången nu besöker Rhodos. Stället heter Mythos Beach resort och ska vara ett fantastiskt ställe för familjer! Resorten har en stor spa-avdelning så helkroppsmassage ska bokas sen har träningskläder också packats ner för lite motionsträning med lillasyster! Tänk detta som en hälsoresa. MED grekiskt öl, fårost och Tzatsiki! Åh jag kommer aldrig vilja åka hem. Rhodos stad har en gammal stadsdel också som tydligen ska vara riktigt sevärd. Vi får se med min värdelösa mobilkamera och jag lyckas dokumentera något från resan. I så fall lovar jag att dela med mig med er!

Ni får stå ut med att jag är borta, var tappra nu kära läsare. Har vi alla tur kanske jag uppdaterar något under veckan. Räkna dock inte med det!

Må väl, gråsäl!

2 kommentarer:

Petra sa...

Skriv mer söta du, kram!

Petra sa...

Skriv mer söta du, kram!