fredag 5 december 2008

Lillkusin på väg




Igår var jag och träffade Lillan, min syster yster som ska ha en liten en inom ett par veckor. Tänk vad underbart med en julbebis!Y Vi spekulerade och fantiserade om namn, sort och form. Det ska bli otroligt spännande! i vilket fall som helst skulle det INTE förvåna mig om hon får sin första bebis på samma dag som jag fick min. Den 1 januari!

Vi vaggade (jag sympatimvaggade) omkring i skärholmens centrum länge länge igår. Det fanns så mkt fint att kika å känna på. Lite shoppande blev det, mest ting att pyssla med innan jul, så som YhjärtformadeY ischokladformar i guld, samt cupcake formar i guld. Jag tänkte göra lite tryffel att hälla i hjärtana och sedan mjuk pepparkake cupcakes med någon härlig frosting uppe på.. kanske någon med vit choklad. Visst låter det flashigt?? Det låter flashigare än det är, jag lovar att lägga upp mitt superenkla tillvägagångs sätt vid ett senare tillfälle, Ja UTIFALL någon läser denna blogg förutom E :)
Jag ägnade stor del av gårdagkvällen att slå in julklappar i vackra papper jag fått tag i. JAg hittade lite söta band i någon påse så jag pusslade ihop bäst jag kunde! Jag längtar till julen nu, och jag har kommit på två saker jag önskar mig. Raggsockor, gärna röda eller i någon annan vacker färg. Om någon vet hur man stickar ett par röda raggisar med vita prickar, knähöga med en spetskant upptill så hojta till. Gissa om man skulle få känna sig som en prinsessa i dem.Sen önskar jag mig en ny pincett! Y
Själv har jag nog inhandlat de flesta julklapparna nu, visst några små får det alltid plats för, sådana som inte kostar speciellt mycket men ändå är rätt roliga att ge. En av de roligaste julklapparna jag hittat i år är en kortlek med baksida av dallas. Bobby Ewing och Lucy som filmis typ :) Jag hittade den på Lagerhaus för 19 kronor!!
Jag kan ju faktiskt avslöja detta då denna kortspelfantast knappt vet hur man närmar sig en dator och därför inte kommer läsa min blogg *elak*

På söndag blir här julpyssel igen, då blir det pepparkaksbak, lussebullebak, tryffelbollar, rostade mandlar i nougat och lite sömnad! Väkomna!



"Du är gåtan som jag aldrig löser klart"

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej systeryster! Du lägger ut bild och recept på dina cupcakes sen va? Jag låg (nästan) sömnlös i natt och tänkte på muffinsformarna i guld och jag ska köpa dom. Jag har tänkt över beslutet noga :)

Hittills har jag skrutit till 2 personer om ditt SM-deltagande.

Anonym sa...

Hej! Jag måste bara fråga vart du fick tag på dom hjärtformade ischokladformarna?
Tycker att dom är så fina!

/Eva

http://lifeofeva.blogg.se/