fredag 23 januari 2009

SKRIVIHOP.NU


Mitt mål i år är att till en början sluta särskriva! Herregud, jag irriterar mig kollossalt på folk som gör det men jag är värre än alla dem.. tillsammans!
Särskriver jag i något av mina inlägg så är det er, kära vänner, skyldighet att kommentera mitt inlägg och bråka på mig.
Idag ska M hem till pappi. Veckan har varit händelsefull. Vi har varit hemma hos Lillan och Viggolicious. M lade märke till att Lillan vid något tillfället bytt tutte när hon ammade och han frågade då varför. Hon sa som det var att det var slut på mjök i tutte 1. Nåväl, dagen gick framåt och när moster senare vid något tillfälle stod i kylskåpet, eller ja framför såklart, så noterade M att hon hade mjölk i kylen. Han frågade henne då : Ska du hälla mer mjölk i tuttarna nu? Så klart han trodde det, hon sa ju att det var slut!

DEtta inlägg blir arma kort, men just nu har jag faktiskt inte tid att skriva mer. Jag kommer inte på något intressant heller. Jo en sak, men jag vet inte om jag bör vara lite hemlig. Jag vill ju inte ropa HEJ liksom.. Jag ska i vilket fall som helst iväg på en god (förutsätter jag) kopp kaffe i Danderyd i kväll.. Jag ska hålla ögonen öppna, för vem vet jag kanske snubblar över mister Right..

fortsättning följer...

PS: JAg glömde att jag vunnit en grej! detta måste ju skrivas om. Jag vann 2 dl LAVENDEL av giloparilo på hennes blogg häromdagen.. Tjohooo grattis till mig

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är jättebra för oss trogna läsare av din blogg om du lär dig särskriva. Min kompis Helge 86(trogen läsare av din blogg), hade lite invändningar på hur du stavade kolossalt!

Anonym sa...

Det finns väl inget som är så underbart som barns kommentarer och funderingar... de kommer direkt från hjärtat. Mille verkar vara en riktigt klok kille! Kram Ullis