torsdag 3 maj 2012

AMEN to that!


Min mors hemstad Zutphen


På den lokala marknaden kunde man köpa TRE av dessa buketter för 5 €. Löjligt billigt och löjligt vackert.


Nej nej nej jag har INTE slutat blogga. Eller faktiskt, tanken slog mig ett par ånger, mer av lättja för att jag faktiskt hade explorer som webläsare på min hemdator och att då stöds inte min blogg av den. Värdo, men nu på på morgonen kände jag att banne mig, jag lägger upp en ny. Så nu bloggar jag på Chrome. Varför är det så? någon som vet? Jag börjar bli gammal och är en vanemänniska, det var bättre förr vill jag säga när jag envisas med att försöka blogga från Explorer. Bevisligen så funkar det ju inte bara för att man bråkar på sin laptop.  I alla fall, här har ni mig, vare sig ni vill eller inte.

Vad har hänt sedan sist då? Jo jag hänger en hel del på landet här utanför Norrtälje oh jag trivs som fisken i vattnet. Häromdagen stod jag på knä i min onepiece och stövlar med näsan i en rododendronrabatt. Förbi kom en vän från Facebook och började DIRR ta kort för att tagga på fejjan sa han, ingen skulle tro honom om han bara berättade. Han behövde bildbevis. Som tur var hade jag min orangea prinsesskrona-diadem, som jag för två veckor sedan köpte i Holland, på mig. det var ju trots allt Koninginnen dag, Holland drottningsdag.

Jag har hunnit vara där alltså, i Zutphen, min mors hemstad. Vi åkte ner, mamma och jaag och stannade en vecka. Vi njöt av fulla drag. Våren hade kommit liiite längre där än här, dock inte asmycket. Vi misssade tack och lov Sveriges sista snöoväder i alla fall. Man får vara glad åt det lilla. Holland i april betyder för mig ALLTID kaffe på uteservering. Nu höll jag på att frysa häcken av mig men ute skulle jag i alla fall sitta. Det var ju ändå April. Och Holland.

Nu ska jag göra mig klar för arbetet. Det har varit fullt skägg den sista tiden i nya butiken Silly Sally som för övrigt har fått större respons än vi båda kunnat ana. Det är fantastiskt roligt och jag längtar varje dag att gå till jobbet.
Jag återkommer, vänner och läsare. Med bilder och med andra historier.

så länge, väl mött!

Er tillgivne SJC

Inga kommentarer: