måndag 25 juni 2012

I made it




En jobbdag senare och en tand fattigare ligger jag nu i soffan med ultramjuk morgonrock (Lexington ÄR faktiskt mjukast) tittandes på Wallanders Mastermind. Lite kaffe och digestive och en fotmassage har jag också. Livet kunde varit sämre!

På lördag har jag ytterligare ett bröllop att fixa bruden inför. Även en tärna skall stylas i både hår och make up och som betalning för henne tar jag emot ett par låga blåa Converse. Det ser jag som en bra deal faktiskt! Hon är en god vän så detta kom vi snabbt fram till.
Ett par nya vita är beställda via mor min som strax åker till Vancouver. Mina har haft sina glansdagar!

Undra om jag ska smila till mig en hårbottenmassage också. Apropå massage i håret, har ni provat Morocconoil? Alltså helt seriöst så har mitt hår fått en helt annan kvalitet efter jag började använda denna. Varje gång jag tvättar håret så drar jag i ett par tre droppar. Mina toppar skyddas samtidigt som resten av håret har blivit betydligt tjockare. Det blir också glansigt utan att kännas eller se fett ut. Det finns även en billig variant med Moroccanoil på Hm från Proffs och kostar typ 40:- (istället för 500:-). Den innehåller samma Arganolja som den dyrare "äkta" varianten men funkar med all säkerhet minst lika bra!

Äh nu ska jag kela lite, vi hörs da!
Heppåer!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars vännen,men det är väl skönt att bli ompysslat ? Jaså du säger det ,att denna olja är minnst lika bra ? Nu vågar jag tro på det ,eftersom jag har hört flera som sagt det samma .Min flaska med dyra droppar börjar ta slut ,då knallar jag till HM.Usch vilket väder vi har regn regn regn .Hälsa A mamma pussar och kramar dig

Fräkniga donnan sa...

Håller med dig, är helt besatt av min Moroccanoil! Som jag vann av Maria Montazami..hihi! Håret blir så mycket mjukare :-) ME LIKE
Ta hand om dig vännen! Pöss!!