tisdag 19 juni 2012

Jag vill ändå förklara




Grejen till att jag inte bloggar så jädrans ihärdigt längre är ju främst faktiskt att jag inte surfar via Google chromes webläsare och det är den ENDA som i nuläget fungerar för min blogg!! Är inte det jäkla märkligt eller? Jag är ett typsikt vanedjur och tänker absolut inte sluta med Explorer nu när man lärt sig det någotsånär i alla fall. Att blogga från mobilen är det nästan inget tal om då hela mobilen är en enda stor spricka just nu. Linsen är ju spräckt sedan länge och nu även hela framsidan på mobilen och då klantmamma inte har ngn försäkring på den så kan jag ju se mig om i himlen efter en ny de närmsta seklen. Skit och jädrans skit! Ursäkta min franska.

Jag VILL ju faktiskt blogga egentligen, men jag är lat. I admit it! Jag har ju faktiskt fått förfrågningar angående uppdatering om bloggen plus att jag förstått att fler än vad jag tror läser den. vilket i-land problem alltså. jag tror jag går och köper mig ett par skor i stället för att grubbla!?  ;)

midsommar snart då! På fredag smäller det. Den firas med liten älkslingsunge hos stor favoritkille på landet. Pappi och nya Mamman ska också vara med tillsammans med M:s nya lillasyster. En liten godbit på nära tre månader. En riktig tjej! Totalt missnöjd om hon absolut inte får som hon vill och det är klar att hon får. hon är ju så söt sen har hon ju Pappi som pappa! Pappornas farsa liksom!
nåväl, hursomhaver blir det nog jädrans trevligt. Det ska lunchas och dansas runt nåt träd och sen ska vi fiska fiskedamm och lyssna på dragspel. Klassisk midsommar. 

Nä nu börjar det spricka upp! Fanken jag har ju långbracker på mig!
Sur och tvär idag?! Jag?! neeeee då

Kram

(Skit)