lördag 16 maj 2009

Jag har återigen fastnat


jag letar febrilt efter sidor där jag kan streema avsnitt av säsong 5 av Greys anatomy, jag vägrar vänta och få titta på Kanal5 efter alla avsnitt, det är ju så spännande så jag vill veta Nu nu nu vad som händer! Just nu hittade jag en sida som är textad på kinesiska. Men som jag sagt tusen gånger innan "är man kinkig blir man utan"

Idag är det en underbar dag, jag har redan druckit mitt morgonkaffe ute på balkongen. Då min kaffebryggare havererade för ett tag sedan så dricker jag numer instant coffee och har hittat min favorit. Gevalia Milea! Det 'är riktigt gott faktiskt, och fort går det. Jag kommer aldrig köpa en kaffebryggare igen! :D


4 kommentarer:

P.Astorn sa...

Hej kompis! Hoppas att jag får kalla dig det? Vad du tycker är egentligen oviktigt då vi icke för en dialog utan snarare en monolog. Hoppas allt är bra med dig, trots haveriet med kaffebryggaren? Så var det detta med stavningen igen, du är knappast ett autodidakt unikum där eller så slarvar du bara? Ex. streama heter det, nummer mm..hi hi! Ha en bra dag!

Hjärtemammas sa...

Jag slarvar..

Patrik sa...

Jaha, då får vi ta med en bryggare v27. :)

Hjärtemammas sa...

Ja det får ni göra om ni inte känner att frystorkat milea duger :)