tisdag 19 maj 2009

Lite annorlunda..


Idag har jag varit med min gode vän Nizze till Södertälje och fått massa uträttat. Bla har jag kört en riktigt gammal Ford escort. Det var lite annorlunda att försöka prata i telefon,d ricka latte och styra en ickeservostyrd bil. Men man är väl kvinna så det är ju klart jag klarade av det.

Jag har också fått en ny bekant i MammaRosa. Hon är ju mamma till Nizzes tre tvillingpar. Japp ni läste rätt, tre tvillingpar efter varandra. Underbara ungar.. det var barn överallt!! Jag kan skämmas att jag ibland gnäller över att det är jobbigt när M springer runt och härjar. Jag lovar att jag ska FÖRSÖKA att inte gnälla något mer, och ska istället tänka på de som har rätt många barn att ränna efter.

Jag blev hemskt förtjust i MammaRosas konst. Hon har flera utställningar på G och massa fina ideer till tavlor att måla. Hennes sida hittar du HÄR!
Nu har jag packat inför min minisemester i Västmanland och Dalarna. Jag komemr njuta med godaste vänners lag och min lillemans alldeles ljuvliga sällskap!

Vi hörs och syns.

1 kommentar:

Wannabe sa...

jättesnygga tavlor verkligen! och WoW för tre par tvillingar!!! och vad det är tråkigt när du inte har tid att uppdatera varje dag :-)