fredag 18 februari 2011

BIg brother 2011


VA falls, det snöar ännu mera! Det ska ju vara vår nu. När snön kommer så känner jag att jag vill bli SuperSura-SunkSarah! Visst är det väl ett jäkla gnäll på vädret nu från alla håll å kanter. Samma härifrån. Jag ska bättra mig jag lovar. Jag får vara glad att solen tittar fram i alla fall å att jag har en snygg mössa!

På Söndag börjar Big Brother 2011. BB har alltid varit min favorit såpa och jag tror att jag kommer bli lika fast denna gång som gångerna innan. Eller så har jag helt enkelt växt till mig sedan 2006 då sista omgången sändes, och inte alls tycker att det är lika kul å se längre. Vem vet. Jag har en anledning att slå på teven i alla fall. OM jag nu hittar tv11. Jag ska göra en tredje kanalsökning idag å se om den kanske hittat till oss. De sista två gångerna hade den inte det i alla fall.

Vad ska ni göra i helgen? Själv jobbar jag idag till 18. Funderar på en AW möjligen. Jag är lite halvsned att jag inte kom ut igår då Eldkvarn spelade på Teatern här i Norrtälje. Eldkvarn är som bekant ett av mina favoritband och jag har sett dem flera gånger. Jag hade ändå velat se dem igår, men lilleman var ju hemma å för MIG går ju han faktiskt först!
I morgon är jag ledig å tänkte ta en sovmorgon! Har jag tur kan jag fjäska till mig en kaffe på sängen och eventuellt tidningen och en fralla. Men bara om jag har ritkigt tur.
På kvällen är jag å mitt nya sällis bjudan på middag hos ett par dagisföräldrar! Varför inte?! Det ska blir riktigt trevligt! Förhoppningsvis kanske vi får gå ut å svänga med schteekafingret på kvällen. Jag är i dansartagen. Det var allleles för länge sen jag tog ett endaste danssteg. Nu ska jag ta igen dem ALLA.

Ha en fin fredag vänner
KRAM

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ska du inte vara med i BB nästa gång? Då tittar jag garanterat :D
//Camilla

Hjärtemammas sa...

Näru det skulle inte vara min melodi. Vet du jag blev erbjuden förra året att vara med i Ensam mamma söker men ajg tackade vänligt men bestämt nej. Jag ser hellre på såpor än medverkar! :)

Wannabe sa...

Men vem ÄR ditt nya sällis? Du skriver at du ska avslöja det sen, men när är det egentligen? snart? :-)

Anonym sa...

Hej! Jag har inte haft dig i mina tankar på en evighet men så hörde jag låten av Andersson Wij ikväll och då fanns du där igen. /Love my tie

Hjärtemammas sa...

Men åh vad trevligt att jag dök upp i dina tankar igen.. antar jag! :)
Love my tie säger mig tyvärr inget om vem du är. ska försöka tänka å tänka
Välkommen igen