lördag 20 augusti 2011

Latast i stan!



Jag går fortfarande omkring i min morgonmundering här hemma. Jag har egentligen inga som helst planer den här helgen förutom att försöka date:a monsieur Kantarell i morgon på förmiddag. Tänk om jag hittar mannen i mitt liv i skogen, man kan ju inte annat än hålla tummarna. Ni fnyser ni, men vet ni jag kan faktiskt hitta honom precis var som helst. Så det så! Jag blir i alla fall glad om jag hittar lite svamp. som sagt ska man ju vara glad åt det lilla!
Jag är överlycklig över att ha fått in Mix Megapol här i Norrtälje på radion så jag vågar knappt stänga av den. Tänk om kanalen är borta när jag sätter på radion sen. Vi har bara haft Radio Ångbåtsbrygga här tidigare. Med vågskvalp och måsskrik. Helt plötsligt hör man modern musik.. Jeasus.. September nu med min absoluta låtfavorit av dem alla, kärlekens tunga. Denna är okej, Eldkvarns version är Världsklass!
Detta var nog med skitsnack för idag, jag ska nog masa mig in i duschen kanske. Eller så sitter jag kvar här och fortsätter göra, ja absolut INGENF*CKING-TING!! *pillar naveln*                    

Inga kommentarer: