fredag 12 augusti 2011

natti natti!

Jag har efter en rätt händelserik dag petat omkull Lilleman här. Själv har jag satt mig i soffan med ett glas vitt och tänt en del ljus. Jag har tagit fredakväll och laddar ytterligare för en senare kantarellmacka med skräckfilm därtill. Jag har sista tiden börjat kolla lite film om kvällarna och idag har ajg tagit mod till mig att kolla en gammal klassiker. Minns ni "Huset som gud glömde"? Nu för tiden heter den Amityville horror, och den blir det alltså ikväll.
Idag har vi med Morran varit ute i svampskogen och traskat. Jag smakade mossa en gång då jag fastnade med stöveln i ett Bjärnhål och slängdes raklång på mossan. Jag gjorde en planking helt enkelt. Jag borde ha bett Morran dokumentera med kameran, bugger! Kanske nästa gång. Vet ni inte vad planking är så googla. Vi hade ett uppdrag förra helgen att planka en Jämtlänning men vi fick aldrig tillfälle riktigt. I vilket fall som helst så fick vi tag i en hel del svamp. Både vanliga gula Kantareller och trattisar! MUMS! De flesta är redan rensade och förvällda men en förnäm liten hög väntar på att bli smörstekt och hamna på kvällsmacka!
Vi har även hunnit med att cykla en del. Jag behöver införskaffa en större cykel till M då hans små ben trampar i hundraåttio stackaren. De hjulen han har är så små så han får trampa för glatta livet för att överhuvudtaget komma ngn vart. Är det ngn som har en beggad 16" pojkcykel för en fin slant så kan ni väl hojta till!! Likaså om ni har en tresist Ektorpsoffa till övers. Jag tar den!!

Nej skål på er bloggisar. Hoppas ni haft en fin fredag och att ni får en fortsatt trevlig helg. Ta det lugnt med lådvinet!

K
R
A
M

Inga kommentarer: