fredag 12 juni 2009

Ny dator snart?


Äntligen har jag fått tummen ur och skickat iväg kvittot till försäkringsbolaget så jag får nåt tillbaka för min dator som åkte i golvet i maj. Jag sitter ju nu och surfar med latopen åt ena hållet inkopplad i teven åt det andra hållet. Jag har en stationär någonstans men den är så attans tråkig. Kanske ska jag sälja den och köpa en cykel? Jag har letat Norrtälje runt efter min stulna cykel utan någon lycka. Inte helle har polisen fått in någon, hoppas den som cyklar på den njuter ordentligt, det var en himla fin cykel.
I vanlig ordning under storstädning städar jag som tusan och M plockar fram allt. Sen tittar han frågande på mig och undrar varför jag är svettig: "mamma blir du svettig när jag bråkar på dig".. Eeeh ja lite då..

Huvudsaken är att här är rent.

Jag har kommit på att jag ska be att få lägenhetenommålad. Ni som varit här vet ju att kök, vardagsrum och hall sitter som ihop och där har jag nu en väldigt fräsch men inte lika snygg tapet. Jag vill ha vitmålade väggar för att sedan sätta upp en grymt snygg fondtapet jag sett. Den går i turkost, beige och vitt. Alla färgerna är pärlemorskimrande, Oj så vajjert!

Jag har fått nån tråkig kommentar nu den sista tiden i min blogg, vilket är supertrist. Visserligen har personen som skrivit den i fråga bett om ursäkt och det tackar jag såklart för. Alla är välkomna att läsa bloggen men det är liiite trist att få vissa saker upptryckta rätt i ansiktet. Nog om det! Jag är ju inte speciellt långsingt! Självklart får man skriva snälla saker :D

Nu ska det sista röjjas innan mormor kommer på inspektion :D

Inga kommentarer: