onsdag 3 juni 2009

Södermanland vs Västmanland


I morgon far jag till Sala igen. Som jag skrivit tidigare är jag bjuden på fest på lördag i Säter, men passar på att hälsa på lilla mamma på vägen. Vi får hoppas på finväder så hon och jag kan sitta på balkongen hennes och lapa lite sol.

Jag drack i dag två koppar kaffe, mina två första sedan jag lämnade sjukhuset och jag känner verkligen av dem i magen. Det gör ont! Jag har istället den här tiden efter vistelsen druckit te! Det är inte riktigt min melodi men jag tar mig en kopp emellanåt i alla fall. Jág har helt och hållet brutit mitt mönster från ca 18-20 koppar kaffe om dagen till endast ett par koppar te om dagen. Det var tufft i början faktiskt men skam densom ger sig. Jag känner mig mycket bättre faktiskt.

Min kära Eniro har varit på Gotland nu en vecka snart. Jag fick ett fint foto idag där han förevigat stenhögen han plockat åt mig så jag kan utäka min stensamling. Vissa samlar på kapsyler, andra på frimärken, andra på könssjukdomar, men jag har kommit på hur fint det är med stenar! Jag ska ta kort någon gång för att lägga in så får ni se!

Jag hittade en bild på nätet på en glass jag mer än gärna skulle mumsa på faktiskt! Den föreställer Daniel Craig, ni vet den där hunken som spelar James Bond. Wawa wee-wa. Om man kisar lite när man äter så kan man ju fantisera om vem man vill, som den glassen ska gestalta! Den kommer tyvärr inte dyka upp i Sverige utan säljs endast under en period i England! Oh bugger!!

Annars vill jag slå ett slag för min gamle vän Skägget! Det du gjorde idag var starkt och det gjorde mig glad.

Ett annat hurrarop vill jag ge Knilla och hennes nyfunna Lycka i målaren! Grattis till er!!


2 kommentarer:

Hjärtemammas sa...

Då jag nästan spräckte min systers hornhinna med att felstava i vanlig ordning så har jag nu ändrat det, å du Sis! Jag vet precis hur det stavas, jag bara slarvar lite. faktiskt!! ;)

emma sa...

Okejra! Det får gå för denhär gången, jag såg att du ändrade din fenomenala felstavning snabbt. :)