onsdag 3 november 2010

Här kommer det


Mitt livstecken i korta drag. Jag städar som sjutton just nu och har endast en kort kaffepaus. Jag tänkte spendera den bland annat med ett lite halvtorrt blogginlägg. Ibland är man i ett riktigt bloggflow och ibland har man helt enkelt tankarna på annat håll. Det vet ni alla som bloggar!

Helgen spenderades som jag berättade hos min ljuvliga mamma i Sala. Vi skrattade som vanligt så tårarna rann och så att jag lagom IGÅR blev av med min träningsvärk i magen av allt skratt. Visst var det säkert för att Fen försöker få mig att träna och visade hur mammas blåa "golvrullare" funkar. Ni vet en sån som har hjul och två handtag som man typ gör armhävningar med och superlätt kan trilla å slå läppen med! (Mor har trillat två gånger och slagit sig på den) Jag gjorde i alla fall några med den och kombinerat med min mors humor har jag haft träningsvärk i magen i fyra dagar! Underbart! Jag ska åka tillbaka snart igen så har jag ett sexpack att visa på stranden lagom till sommaren.

Självklart gjorde min tid med Karlsson sitt också. För att bidra till magvärken. Jag tror att 70 % av vår tid tillsammans går i skrattets tecken. Oftast är det skittramsig och barnslig nivå på vårt umgänge men det är ju också det som är så skönt. Man ska ju vara så allvarlig annars med familj och ansvarsfullt arbete att det är skönt att tramsa till sig emellanåt. I vilket fall som helst så hängde jag med henne på lördagskvällen och det lev bara massa tok. Det slutade med att vi somnade sked i min mammas soffa. Som på den gamla goda tiden! Mysigt var det i alla fall.
Summa summarum hade jag en finfin helg.
Jag håller på att planerar för en tjejhelg om en månad. Den 26 november var det meningen att Jag, Karlsson, Morran och Frk Fräken skulle åka till Kvickan för att låna en villa där men det har blivit ändrade planer. Nu lyser vi alltså ett ställe till oss där vi kan vara tillsammans. Gärna bastu och vedeldad bastu men inget krav. Gärna också en butler som står redo med champagne men inte heller det är ett krav. Men nästan ett krav är att det ska finnas en öppen spis till oss att elda i höstmörkret. Så vet ni någon som kan tänka sig låna ut en bamsevilla eller en liten stuga i skogen så hojta till!
Den helgen är i alla fall vår helg!

Nu ska jag hänga upp mitt nya duschdraperi jag blivit förärad med sedan ställa in två nya växter i M.s rum som jag i sändags inhandlade på IKEA. Ähum, 12 kronor styck! Säg det inte till någon. vill inte framstå som snål liksom ;) 
Jag hade tänkt att börja julpyssla i veckan faktiskt. Ja tidigt kanske men ändå. Jag tänkte sy lite små vita hjärtan att hänga i granen.
Sen tänkte jag baka små mini mini cupcakes att ha med till dagis någon dag. De förtjänar lite god fika! Minicupcakes ska bli min nya grej att baka. prefekt bitesize, en eller två tuggor bara. Sen kan man garnera dem himla fint!

 Nu duschdraperiupphängning sedan iväg på middag!



Inga kommentarer: