onsdag 8 juli 2009

Alltså kom igen..

Visst hag jag ju skrivit om Michael Jackson och att han ska vila i frid och så vidare men någon måtta må det ändå få vara. Det här spektaklet till minneceremoni igår? Vad var det för något? Helt plötsligt så hyllar hela världen en man som rätt så nyligen sågs, också av hela världen, som en pedofil och snuskgubbe. Bara en kort reflektion från min sida.

Jag vill också påpeka att idag kan man säga " i övermorgon" och i morgon kan jag få säga "i morgon" :D

3 kommentarer:

P.Astorn sa...

Jag satt också och kollade in Michael Jackssons begravning. Jag tycker OCKSÅ det var ett stort spektakel. Värdigt en "king of pop"! Såklart! Men vad jag vet är han aldrig dömd för något som han blivit anklagad för? Vet du något jag inte vet så får du gärna blogga om det.Kram

Hjärtemammas sa...

Nej han blev ju aldrig dömd men jag menar att det är lustigt att en människa som blivit så smutskastad ändå nu är så hyllad. Jag tycker absolut han är värd det i 'king of pop' mening.

P.Astorn sa...

Det kanske är så att hyllningarna är för musiken han trots allt gjorde. Sen finns det såklart ett skäl till att han är borta nu, och det är ju dessa anklagelser, utan dom hade han varit kvar i livet. Jag tror att vi berört ämnet någongång, jag kände inte Michael Jacksson annat än genom musiken. Jag tror inte heller du kände honom. Men rykten går och kommer alltid att gå, om både dig och mig och för den delen Michael Jacksson. Ingen vet hur sanna dom är. Personligen tror jag inte ett dugg på att han skulle vara pedofil, visst väldigt excentrisk och en förlorad barndom. Nja jag tror nog allt handlar om pengar. Men jag vet inte, vad jag vet är att han inte dömd för något brott, då är man inte skyldig enligt mig.