tisdag 7 juli 2009

Vännernas vän..


Tänk vad få förunnat det är att ha verkliga vänner som verkligen förstår och ställer upp när de ser att det behövs. Jag behöver faktiskt inte nämna några namn, ni vet vilka ni är...

Jag har fått flera önskemål om bilder på lilla Kakan, som nu faktiskt vuxit å blivit en rätt så stor tjej. Vi hade inte kunnat skaffa bättre katt faktiskt, visst hon är en massa kattungebusig om nätterna men annars sååå kelig. Hon och M delar ju till och med toalett nu för tiden ;) M vet ju inte riktigt hur man beter sig mot ett husdjur men hon är otroligt tålig och finner sig i att bli buren upp och ner och kramad i tid och otid. Hon spinner ändå.

Idag har vi tagit det rätt lugnt och det har kännts okej att inte behöva vara utomhus då det har regnat på oss i stort sett hela dagen. Vi har passat på att fixa i garderoberna och rensat sådant som måste bort, bla en massa fina kläder i storlek 86-92 från M så är någon i nöd av något killplagg i dessa storlekar, hör av er. Det är allt från tuffa jeans, skinnjacka, stickade fina tröjor och tenniströjor, allt i jättefint skick.

Vi tog en prompa mot Knilla och målarn i eftermiddag också där det bjöds p åvärme och fina kramar bland annat.


Nu ska jag sätta ihop min annons på bilen som inte kommit ut ännu!

2 kommentarer:

Sillgrisslan sa...

Vilken söt liten pälsboll ni skaffat! ;) Vi skulle också vilja ha en söt liten kisse... Såg förresten C idag när hon städade lite vid Marinan, så stor hon blivit!!

Hjärtemammas sa...

Ja visst är hon söt? Kakan OCH C för den delen. Hon passar på att sommarjobba lite på marinan faktiskt. Stora tjejen, så söt så mannästan får hål i tänderna :D