måndag 13 juli 2009

Guess who

Alltså denna karl fyller 67 år idag och det syns verkligen inte på den här bilden *blond moment*! Om man kikar snabbt så tycker jag nästan det ser ut som den där fånen Christian, som var med i årets Robinson. Men det är ju Harrison Ford. Kom igen vilken hunk.. BITE ME!

Jag är fortfarande riktigt trött efter min visit i Sandviken. Jag har haft det bättre än någon utav er andra som läser det här. Inte illa ment men så bra har jag haft det. usch nu får jag mig säkert några skopor i kommentarlådan. Bring it on!
Det har grillats, upptäckts massa goda nya vänner, dansats, skrattats och suttits still. Jag var även in till Gävle en stund i lördags och kom på att i den staden skulle jag inte ha mycket emot att bo i. Jättefint, verkligen. Jag och LP satt en stund vid hon, "fnasket i plasket" som hon så gentilt kallas. En bamsestaty på ett stort torg, en fontän. Riktigt stilig. Där drack vi gott och billigt kaffe och kikade runt på allehanda varelser som skulle korsa just det torger precis just då!

Idag verkar sommaren äntligen ha hittat tillbaka också. Jag har varit på en kort prompa redan men är faktiskt sugen på att ta ännu en. Snart, typ ganska preisc så just nu.
Vi hörs

Inga kommentarer: