onsdag 15 juli 2009

Det är inte lätt när det är svårt


Detta måste dokumenteras. För första gången i världshistorien, skulle jag gissa, vill ett fruntimmer hem från IKEA före karlen hon är där med. Efter tre timmar på Barkabys IKEA med näsan kände jag att nu får det banne mig vara nog. Men nej, han skulle prompt ha sina femkronorskorvar, även om det stod 40 man i kön framför och IKEA hade stängt för dagen. -"Det hör ju till att äta korv efter man handlat". Kör mig till Donken istället nästan röt jag...Hi hi. Men nu är vi vänner igen. Tänk att människor ALLTID ska ha den där billiga korven efter att ha blivit vallade likt boskap längst en snitslad bana inne på varuhuset. Det lär dröja innan jag åker dit igen. Bitter ?? nääääeee inte jag heller

Jag fick ju den eminenta äran att "göra om" hans lägenhet hemma i finkvarteren i Danderyd. En charmig liten etta på inte allt för många kvadratmeter. Jag blev inte helt färdig och gav Näsan uppdrag för att fullfölja en del av planerna och lovade ett återbesök inom kort för lite "piffing".

Vi köpte mycket förvaringsboxar att placera både i och under bokhyllan. Ett minikontor i en utav garderoberna fick det bli. Bildbevis kommer senare. Jag har några förekort redan och ett kort där Näsan med häcken i vädret har krupit in i skuffen på sin bil och bråkar med att få ner sätet. Mindre glad är han på det fotot.Jag tror dock inte det uppskattas om jag lägger ut det här så jag låter bli helt enkelt!
Dagen bjuder på sol och vacker Miamia. Hon har lovat att komma och förgylla mintillvaro något senare, så jag bör piffa mig lite för henne!

Ha en underbar dag så hörs vi alldeles snart igen. YY

Inga kommentarer: