måndag 21 juni 2010

Borta bra men hemma bäst

Jag har haft en semesterhelg. Jag har det alltid lika trevligt när jag kommer upp till Säter och min andra familj och denna gång var inget undantag. Jag hade även med mig Mialicious och Big Ben upp. Jag gissar att de hade minst lika roligt som jag. Eller jag hoppas det i alla fall! Lördagen bjöd ju som ni sett på tidigare bilder på åttiotalsfest i Säterdalen. Jag träffade måna nya och gamla vänner. JAg längtar redan tillbaka.

Hemma är dock alltid bäst. Jag kom hem till ett soligt Norrtälje och en strålande unge, M givetvis. Vi hade en lugn kvällsstund på balkongen innan sovdags men idag har vi haft fullt sjå. Vi började med att åka till Hamnladan för att lägga undan en byrå som jag vill ha. Jag hämtar den vid lön. Sen drog vi oss på cykel till Örnen och tuttut. Det bjöds på lunch och glass innan vi bestämde oss för att cykla till Lommaren för lite sol och bad. Barnen badade och mammorna solade. Vi slöt upp med P och hennes barn. Trevligt minst sagt!

Nu ikväll har jag möblerat om lite på balkongen och gjort lite omplanteringar. Jag har Linkan här på besök och det är dags för fotbooll strax. Jag är lite insatt i VM ändå. Jag hejjar på Holland! Hupp holland Hupp!!

I morgon bär det av till Muclle Meck och Eniro för lite samkväm och lunch!

KRaM// HJärTEMamMAs

Inga kommentarer: