torsdag 17 juni 2010

PAckAD och KLar


I morgon bär det av. Jag åker till Säter i Dalarna för att hälsa på mina smått galna, men mycket fina vänner. Nej det är inte till sjukhuset jag ska, men ibland kan man tro det.

Jag har i alla fall packat allt jag ska ha med mig, jag har tvättat och strukit och gjort det jag skulle ha göra innan jag tillåts lämna mitt hem. Sen har jag varit ledig hela dagen också. Det var faktiskt välbehövt. Förmiddagen tillbringades vid Lommarbadet och i solen. Det var ljuvligt och jag slumrade faktiskt till ett par gånger i solen. Lagom till jag cyklade därifrån så hade jag fått perfekt med färg till helgen. Jag cyklade förbi pubhörnet och dess uteservering på vägen hem. Linkan satt där med Pia Degermark så jag stannade till och socialiserade lite. P försvann en kort stund och kom tillbaka med en liten present till mig. Två stycken fyrklöver som jag ska vara rädd om. Hon tyckte jag kanske behövde lite extra lycka i livet. Ibland tycker jag det med, så jag kan ju alltid hoppas att detta bringar lite lycka. Jag har lagt dem på press och tänkte faktiskt rama in dem när de har torkat ordentligt.


M är hos pappi över helgen men kommer hem till mig på Söndag. Jaghar längtat som en galning efter honom och han efter mig säger han. Vi sågs en stund idag så vi fick pussas och kramas. Vi provade även ut lite kläder jag fått med mig från butiken hem. En hel utehöstgarderob från Helly Hansen bla. M är ju förtjust i rött. Det är hans favoritfärg så det passade sig alldeles utmärkt med en skaljacka i rödaste rött. Det blev såå fint! Även lite annat fick jag med mig. Bland annat en annan jacka som det stod Gazoline på. M kallar den bensinjackan. Han ville till och med sova i den i natt hemma hos pappi. Han var stolt och skulle i helgen visa den för farfar sa han.


Nu känner jag att mina ögonlock är extra tunga. Jag ska bädda rent i sängen innan jag intar ryggläge. Det blir en lång bilfärd i morgon med ett kort stopp hos mamma i Sala.

Godnatt lärkor, vi kanske ses i mina drömmar om en liten stund.


KRaM// HJärTEMamMAs

1 kommentar:

Ima sa...

Ha en kanoners helg fina tjejen!

Kramar