måndag 7 november 2011

god jul då!



Idag förstår ni köpte jag årets nummer av Amelia Jul! Jag hittade massa ideer jag ska ta itu med och jag har redan börjat skriva schema inför julen? Låter det galet? Javisst, men vet ni, för mig har julen alltid haft nån liten ångestdimma över sig men nu när jag vet att jag firar hemma i mitt EGET hem med nära och kära så känns allt fantastiskt, och jag ser verkligen fram emot varenda en av julaftnar!
Mina jular under uppväxten har alltid tillbringats på en miljard ställen känns det som. Det har flängts mellan föräldrar och det här lugnet av att bara få njuta å ta det lugnt av julen har aldrig riktigt infunnit sig även om det har varit fantastiskt trevligt också. Äsch, svårt att förklara!
M firar här hemma om julaftonsmorgnarna. Storasyster C likaså och det är så skönt att få ha båda barnen hos mig när vi vaknar på julaftons morgon. Vi kollar julstrumporna och äter en god julbrunch innan det är dags för Pappi att "ta över". Inte alls optimalt kanske för någon av oss och framför allt inte barnen, men Man får göra det bästa av situationen. C:s mamma Karrri kommer, precis som förra julen, också vara med oss här hemma och nytt för i år, förhoppningsvis Kocken!
Så kvällen innan har vi en fin uppesittarkväll och kör All in ända tills det är dags å säga hej då på en stund.
I vilket fall som helst så har jag skrivit ner massa fina saker att småbörja med inför julpyntet! Frugan hakar på hon med. vi tog fram antecknignsböckerna häromdagen å vi har grande ideer!

Idag åkte jag också in mot huvudstaden och lämnade bilen till Eniro. Den som fått en ruta krossad. Så med två filtar, halsduk, mössa och tjockvantar gasade jag mot sollentuna utan sidoruta. Jag är hemskt glad att det inte var minus och snöoväder. Bussen hem kändes varm och skön. Jag njöt heeela vägen.

TACK ENIRO FÖR ALLT!! VERKLIGEN!

Tjockvantar var det ja. Jag har tappat bort mina finaste skinnhandskar som jag köpte mig till min födesledag. Jag har haft skitfula lågbudgetvantar varje år och aldrig tappat bort en enda. Tror ni inte att efter två veckor med finhandskarna så ska det tappas bort. Skit också. Sablars! Jag får önska img ett par nya i julklapp. Dock gissar jag att det hinner bli kallt innan dess. Fanken!

Nu ska jag krypa ner bakom en varm kock som tvärslocknat i min säng. Han pryder den väl, passar väl in liksom.
God natt!

Inga kommentarer: