onsdag 30 november 2011

Peace yall

Gårdagens bröd från köpessalladen fick bli morgonens frulle. Gud så gott! Hur kan pizzabagarna få det bördet så gott. Kanske för att det inte innehåller något alls av värde? Ja kanske.
Jag var igår SLUT! trött, finito, dead. det var en fantastisk dag på ett nytt extraarbete. Jag har alltdå börjat hjälpa till tjejerna och killarna på Bolaget Edblad co! Japp det är sant. Jag är jätteglad för möjligheten och jag tror med all säkerhet jag kommer att trivas. Igår var jag alltså ute på deras kontor/fabrik på Singö och kollade läget där. Jag fick göra en massa olika grejer och det var tusen nya intryck. Ögonen gick i 180 för att försöka registrera allt, så jag var rätt matt igår. Men glad. Jag hade gjort mig förtjänt av en avoccadosallad (utan ost men MED ananas) som jag intog MED fötterna på vardagsrumsbordet. Jag är inte ett fan annars att äta mat i soffan men igår gjorde jag det. Och jääklar så gott de var!

Jag gör mig redo nu för en dag på Småglinen! Som jag längtat!
Annars då? Vad händer på osndagar? Jo, en stående sak som jag blir så glad över är att jag alltid på onsdagarna får en onsdagskram via sms av Big Ben på Tullverket. Någon gång har han missat och det känns förjäkligt! Detta har jag fått i ett år nu ca och det är en kär tradition!
Kockelikock kommer hem idag, så vi får se vad han har i rockärmen för överraskning.
Jag ska försöka bryta mig in hos mitt kära EX och tvånggosa på lillungen! Jag tänkte för övrigt ta mig med honom till arkitekturmuseet på Skepssholmen i helgen. Det är ju årets PEPPARKAKSHUS utställning! Gud så roiligt. Vi ska baka pepparkakshus nästa vecka är det tänkt och var kan man hämta bättre insipration än just där? Hallå, kom igen liksom!

Hejpa!

1 kommentar:

Sillgrisslan sa...

Va skoj! Nästa gång du är här ute så får du komma och hälsa på! Kram