söndag 29 augusti 2010

Lördagssnarre och Rune Röv

M och jag käkade middag vid teven igår kväll. Vi åt tacos och tittade på Ronja Rövardotter. Vi gav henne ett nytt försök och även om M muttrade skitstövlar emellanåt så kollade vi faktiskt hela filmen. Jag kom på mig själv att mumla de flesta repliker innan de ens sas. HIT MED LITE FARLIGHETER, DET ÄR PÅ TIDEN!

Vi är ingen tacofamilj egentligen till skillnad från en viss annan familj här i Norrtan *host host* så M hade ingen aning om hur man komponerar en fin tacotub. Jag gillar dem bäst, de där mini tubsen. De är lite enklare att äta. I alla fall så gillade han de tubsen mest som han gjorde med endast ost och majs i. Det är ju bra att han provar sig fram!

Jag kom på mig själv när jag kikade Ronja, att önska att vi i Norrtälje hade ett helvetesgap. Då hade jag direkt utmanat en viss kortbent tomte att hoppa över med mig likt Birk och Ronja. Och jag hade INTE räddat honom! *Hyttar näve*

Idag blir det att åka på Namngivningsfest för vår del. Först kommer köpare till växasängen som jag la ut på blocket igår och sen far vi. Det blir skjorta för M idag och jag har varskott honom hela morgonen att nu minsann blire skjorta. Jag misstänker att det inte blir helt utan kamp. Skjortan har ju varken Blixten McQueen eller Spindemannen på. THANK GOD!
Nu ska vi äta lite frulle så vi orkar hela dagen!

KRaM// HJärTEMamMAs

Inga kommentarer: