tisdag 17 augusti 2010

Pintjockt med skitstövlar


God eftermiddag snygga bloggisar! Sitter ni som jag och har svettprälor på näsan så här i den kvalmiga värmen? Jag väntar på att regnet ska komma och göra luften sådär frisk och skön igen. Nu är det bara klibbigt!

Jag sitter på jobbet. Ja just nu sitter jag och vilar mina arma tår. Det strömmar in nyheter till butiken nu inför höst och skolstart så det blir att jobba tusan för att få upp allt på hyllorna! Tur att man har goda vänner som emellanåt kommer förbi med både lunch och kaffe, kramar och sällskap så man får pausa emellanåt!
Igår kollade jag och M på Ronja Rövardotter. Eller vi försökte i alla fall. M ropade efter ett tag att; "skitstövlar! Jag vill aldrig se Ronja igen". Han blev lite rädd och blev då istället förbannad på filmen. Vi satte på tecknade versionen av Pippis jul istället, då blev han lugn igen. Sötsnoken!

Jag har precis druckit mitt em-kaffe och kollar runt lite på nätet för att se om senaste True Blood avsnittet lagts upp någonstans. Jag följer ju fortfarande Mr Northman och Sookeh slaviskt och det blir bara bättre och bättre för varje avsnitt.

Troligen drar jag till värmen nästa vecka! Jo om saker och ting går som jag vill och hoppas så har jag en resa klar till onsdag-torsdag nästa vecka. Dock är det inte klart än om jag åker själv eller inte. Jag kan lika gärna åka själv känner jag. Ren rekreation med en god bok o h en flarra Hawaiian tropic vid poolkanten. Ansök gärna om att bli mitt sällskap. Alla ansökningar gås igenom, jag lovar!

Lyssnar nu på Robyns sneaste platta. Allt hon rör vid blir till guld, vilken tjej alltså. "I keep dancing on my own"


KRaM// HJärTEMamMAs

Inga kommentarer: