lördag 30 januari 2010

Äntligen lördag

Nu är då lördagsgodisdagen äntligen här. Thank God! M har nästan svultit ihjäl efter att inte ha fått äta godis på en hel vecka!
Vi var ner en kortisstan och gick förbi en dam av äldre modell som var ute och promenerade med sina gåstavar. M tittade länge på henne och frågade sen om hon hade glömt skidorna hemma. Vi skrattade gott båda två och häll med om att för en fyraåring kan det nog se rätt märkligt ut om man bara har halva skidutrustningen när man är ute på promenad!
Vi köpte ett sånt fiskspel när vi var på stan. En sån liten damm som går runt runt och med hjälp av metspön ska man försöka få upp fiskarna. Det var roligt tills jag vann. M blev skitsur och sa att jag fuskade och att jag inte fick vara med. Han måste ha det från sin pappa. Ja att vara en dålig förlorare alltså. Ni som känner mig vet att jag inte alls är det! Eller hur? *nickar övertygande* Nåväl, andra omgången fick jag sitta med mitt kaffe medan han placerade änden på metstpöt direkt i munnen på fiskarna med handen så han lättare skulle få upp dem. Det tyckte ju jag verkade lite fuskigt, men jag sa så klart ingenting.
Vi vaknade strax före åtta i morse så jag hoppas han håller sig vaken till Robinson ikväll, så jag får lite sällis i soffan. Han lovade att han skulle kolla danstävlingen (Lets dance) med mig igår, men han slocknade redan kvart över sju. Jag hämnades med att äta upp hans popcorn. Vartenda ett!
Kram

Lägesrapport 20.17

M är fortfarande vaken! är något av ett rekord.



2 kommentarer:

colourful sa...

M fuskade ABSOLUT inte, du som tittade med "vinda" ögon, du bara inbillade dig det, jag vet de...
Kram från
Kerstin

Sillgrisslan sa...

Haha, till och med jag tycker att dom där typerna som går runt med stavar ser konstiga ut! Undrar också vart dom gjort av skidorna, SPECIELLT då det faktiskt är snö! =)