torsdag 14 januari 2010

Helg för min del

Nu så är det snart helg för min del. Helg när det gäller jobb och helg när det gäller Internet På onsdag nästa vecka sägs det att mitt Internet ska hoppa igång. Vi får väl lite på det då. Det har dock varit rätt skönt att inte ha Internet hemma. Man får så mkt annat gjort.
Idag ska jag fixa det sista innan lilla M.s hemkomst i morgon bitti. Dagis är stängt så vi ska vara hemma och mysa hela dagen. Jag tror att jag vid något svagt ögonblick lovat en chokladboll på stan också. Låt gå för det!
På lördag ska vi till Waxholm förstår ni. Det var evigheter sedan vi var där och jag skäms som en hund. T och fina familjen har flyttat till hus för ett och ett halvt år sedan ungefär och vi har ännu inte varit där och tittat. Skandal! Så nu i alla fall så tar vi en heldag tillsammans. Jag vet att T:s karl ser fram emot lite F1 snack med M. Det brukar ju vara huvudämnet när de sammanstrålar!

Jag har återigen fått lite synpunkter på mitt bloggande. Konstruktiva sådana. Det tycks att jag ska skriva mer om hur jag känner det. Inte bara att allt är så bra och roligt hela tiden. Men just nu är det så i mitt liv. Jag känner mig bra och jag känner mig jäkligt rolig. Visst emellanåt har jag väl känt att jag behöver nåt annat men då har jag ändå skrivit det. Som jag beskriver så går mitt liv framåt i en rasande fart oftast. Jag har kul och jag gör dete som jag mår bra och blir glad av. Ibland står jag tvärstill och har skittrist, men oftast inte! Så är det.

Vad ska ni göra i helgen? Jag msåte ju baka också, lovade min syster som jag skrev igår att baka biskvier. Det blev aldrig av igår. Ikväll blire!

Au revoir!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är trevligt att läsa din blogg S, du har bra nyanser i den... lite lite sex kanske med det har jag överseende med :)

Jag skall ut på skotern och busa ikväll, blir en sväng till berget med lite kaffe och skitprat med polarna :)

Saknar dig i soffan om kvällarna i brasans sken !!


// L