fredag 29 januari 2010

Snart midnatt


M ligge roch snackar i sömnen i sitt rum. Vi har ju bara gipsväggar här hemma så det hörs ju rätt så tydligt. Nyss muttrade han något som "jag vet inte". Undrar vad han inte vet just nu. Annars är han i allvetare om man frågar honom i vaket tillstånd. Han är som sin mor, tror sig veta allt om allt och vet bäst i hela världen! Kan vi inte få tro det då?

Jag har ett jäkla problem att sova. Vet ni, jag tror jag påverkas av fullmånen. ja gfår mass ahår på kroppen och mitt luktsinne har utvecklats enromt. Ährå men seriöst, jag har märkt av det de sista året. Två dagar i varej månad har jag jättesvårt att sova. Jag vänder och vrider mig, vaknar en massa och sover oroligt helt enkelt. När jag påpekat detta för vänner har vissa sagt att det är för att det är fullmåne. Jag har ju tyckt att sånt är lite hokuspokus och hör inte hemma här, men faktiskt. Jag sover ju ofta likt den prinsessa man är men nästan varje gång jag har probs att sova så är det också fullmåne. Jag erkänner mig härmed besegrad av denna "huxflux".

Just nu ligger jag och tänker på tandblekning! Jag funderar på om jag ska köpa nån hemmakur i morgon. Vissa säger ju att det ilar något förskräckligt i tänderna men fasiken jag tänker nog köra ändå. Någon som har erfarenhet? Goda? bra? någon?

Annars är det fika i morgon med Örnen. Hon tar en paus i sitt flyttande för att dricka kaffe med oss. Hon har fått en lägenhet här mitt i centrala Norrtälje, precis bakom fröken knopp! Grattis till henne. Trägen vinner! Jag har pushat henne att ligga på och ringa ner de på företaget som tillhandahar lägenheterna. Till slut kommer de tröttna på hennes tjat och kasta en lägenhet efter henne. Mycket riktigt! Grattis än en gång!

Aja jag ska försöka nanna nu. Såg dock att det var något spökprogram på tv4+ nu. Jag ska nog kika lite, bara lite!!

Natt natt, dröm sött!

God natt

Inga kommentarer: