söndag 9 januari 2011

Att ta saker för givet.


Tänk att många, även jag, tar saker för givet hela tiden. Små saker som man bara räknar med ska finnas och göras för just mig. Jag ska börja tänka större, utanför boxen. Tänka på att livet faktiskt kan vara ganska skört och att vara mer tacksam åt det man har.
Jag har en av mina tvillingsjälar som i dagarna har blivit sjuk. Inte allvarligt just nu men det hade kunnat vara. Jag har varit så ledsen och frågat mig många många gånger varför och vad om och vad hade JAG kunnat göra annolrunda för att detta inte skulle ske. Naturligtvis ingenting, vilket är otroligt frustrerande. Min fina är i goda händer och jag är säkert att vi snart är på friska ettriga fötter snart igen. Mitt hjärta; I love you! 4-ever!
Precis som du ska jag bli mer ödmjuk inför livet och vad det har att erbjuda!

Nu ska jag laga mat här hemma. Jag får gentilt middagsbesök av en långväga gäst som tog sig vägarna förbi innan ett annat ärende.  Det blir kyckling och sedan kaffe på maten!
Sen blir det tidig kväll för den här mamman, hon är trött som ett djur. Jag var ute igår med Fru Jansson. Det börjades med en flaska skumpa här hemma som hon hade med sig till värdinnan för att sedan fortsätta hemma hos Bråkan och hans dalmaskompis innan utgång på Teatern. Det blev sent i vanlig ordning så dagen har gått åt till att vila å putsa fjädrarna!

God kväller!

Inga kommentarer: