måndag 18 oktober 2010

Jag har vunnit!!


Okej, läs  nu!
För ett par veckor sedan satt jag och tittade på min anslagstavla och såg ett frimärke som hängde där och som har hängt där i typ två år utan att användas. JAg funderade på vad jag skulle använde det till så jag skickade in en talong till en tävlig där man kunde vinna en resa. JAg var nära att glömma att lägga brevet på låda men jag fick i alla fall i väg det. Jag hade dekorerat kuvertet jättefint med masa färgpennor och ritade palmer, sol och massa fina grejer. Som en liten tavla.
IDag fick jag ett samtal där en röst sa att jag vunnit ett resepresentkort värt FEMTUSEN KRONOR!! Vilken födelsedagspresent. Grattis till mig. Det var jag verkligen väl värd.

Så nu sitter jag på jobbet och funderar ut var och när jag ska åka. Egenlitgen vill jag åka så snart jag bara kan till värmen. JAg har ju sagt länge nu att jag ska åka. Jag ska surfa runt lite ikväll faktiskt och kolla lite resor.

På onsdag ska jag i alla fall möta upp tidningen som lottade ut resan. Vi ska skriva ihop några rader och ta lite kort!

Ibland har man tur!

8 kommentarer:

Ima sa...

Grattis grattis till dig!!!
Vilken häftig grej!!
Allt bra tjejen?
Kram

Anonym sa...

GRATTIS...vilken födelsedagspresent...

Fräkniga donnan sa...

WOW!! snacka om tur, jättebra gjort! plötsligt händer det..hihi! kram raring!

HOUSE of ADELA sa...

Å GRATTIS vilken underbar present! Så roligt för dig=)

Kram
Adela

Hjärtemammas sa...

Tack tjejer. Jag vet vilken underbar present. Jag kan inte komma ihåg när jag vann något senaste. Kram på er alla, även du anonyma!! :)

Wannabe sa...

Du är en sån lyxmamma! För 5k kommer man rätt långt om man bara ska betala för sig själv också! Grattis igen!!

Hjärtemammas sa...

Ja tack och faktiskt Wannabe så kom den här vinsten verkligen till rätt person. Nu ska jag banne mig lyxa mig. Ska du med? Du, jag en vekca på Playan, vad säger du?
KRAM

Wannabe sa...

Låter onekligen extremt lockande, men jag ska ju iväg med lilla familjen i TVÅ veckor, så nån måtta får det nog vara ;-) En annan gång, abselut!