måndag 11 oktober 2010

Köttfri måndag var det ja..

Så typiskt när man ska börja med något så glömmer man det efter bara en gång. Minns ni förra veckan hur jag förespråkade för köttfria måndagar, bland annat för att värna om miljön osv osv. Jo vad händer idag då? Så vidare inte mina hemtrillade köttbullar till de stuvade makaronerna var köttfria så har jag pulat i mig en del nötkött idag! Nåväl, jag får dispens denna vecka och kör på en köttfri tisdag istället. Dessutom tänker jag köra 20 armhävningar (ja på knä givetvis) som straff för min klantighet.
Det är okej när jag kallar mig själv klantig. När någon annan gör det blir det avdrag. Gör om och gör rätt. Klantighet är aldrig gulligt!

Jag har ikväll kikat på en film jag fick av en vän. The Wolfman med Anthony Hopkins och Benicio Del Toro bland annat. Jag rekommenderar den INTE. Vad ni än gör se den absolut inte. Jag vet inte varför jag ens tittade på mer än halva filmen. Jag fick nästan rostad mage då jag haft datorn på den halva kvällen också. Till absolut ingen nytta!

Jag tänkte lägga mig nu och vila ögonen på min lilleman som i vanlig ordning placerat sig mellan mina lakan. Jag kommer passa på att stryka honom lite på ryggen och på att ligga lite sked. Det går an medan han sover.

God natt kära läsare. Må ni ha fina drömmar!
Det kommer jag försöka ha. Tänk om man ändå kunde bestämma om vad man kunde få drömma om. Då skulle jag drömma om min drömresa på Seyshellerna nu. Jag har en blåvitrandig på mig, en lång, solbränd och hemskt stilig karl bredvid mig, typ Daniel Craig och mitt barn sitter i stolen bredvid och äter massa glass!

Inga kommentarer: