måndag 25 april 2011

På väg hem

Nu är den här påsksemestern snart till ända. Den har bjudit på precis allt jag önskar. Nästan, men man kan inte få riktigt allt man pekar på heller. Jag har i ett par dagar umgåtts med mormor och Fen, fått njuta fullt av Karlsson och även fått ett par nya kontakter här på Salamark. Helt i sin odrning alltså.
Säter bjöd också på allt det vanliga, jag fick träffa precis ALLA jag ville. Vi har njutit vid poolen idag och igår. Men bara vid! I poolen var det två iskalla plusgrader och även om en i sällskapet fick för sig att bada valde jag att låta bli.
Jag har samlat på mig massa nya fina fräknar men nu får det räcka för ett par dagar. Vi har mellanlandat i Sala igen här innen två timmars hemfärd. Min mobil är laddad med film så Milleman får underhållas under tiden. Han är hemskt tåmodig annars då det faktiskt blir några timmar i bilen men han tjatar aldrig om när vi är framme, kissnödig, törstig osv. Vi har det kul, vi kör våra billekar och sjunger Lasse Berghagen visor.
M har fått en ny kamrat i 15åriga Murvel DD. M lämnade inte hans sida i första taget och skrattar å imponeras av allt han gör. Han hade även tanken att han ville sova med den stora killen men vi förklarade att tonåringar sover länge och blir inte alls glada av att bli väckta klockan sex på morgonen för att leka. Jag fick ta den smällen istället och det gör mig inget. Jag får ju vila morgontrötta ögon på nyvaken unge. I love it! Jag önskar oss själv en trevlig resa hem och nästa gång vi hörs är vi åter på Roslagsmark igen.

Jag hoppas ni alla haft en riktigt fin påsk, det har verkligen vi haft! Ett år till nästa påsk nu!

2 kommentarer:

Mari sa...

Hej gumman så himla trevligt att träffas, det måste vi göra om snart!

Massor av kramar till er båda!

Hjärtemammas sa...

Det är jag som ska tacka mitt hjärta! Det var underbart att få träffas igen! Kul att M fick en ny bästis!
Kramar