fredag 1 april 2011

1:a april-löfte!


Jag tänker denna månad införa köpstopp för mig själv. Man handlar alltid lite där och lite där men många bäckar små får en att gråta i slutet av månaden. Nja inte riktigt men ibland kan jag tycka att jag kanske borde lägga mina slantar på något annat än det jag just lagt dem på. Därför har jag denna månad infört köpstopp! Jag vet att några av er skrockar och inte tror att jag kommer att klara det, faktum är att jag själv inte tror jag kommer klara det, men jag ska banne mig försöka. Jag ska till London snart och till Kreta så då behöver jag mina slantar där. Så grejer till mig själv såsom kläder, make up, SKOR (framförallt) och annat som jag har en förmåga att slänga pengarna på, är förbjudet denna månad att handla. Jag lovar att komma med en lägesrapport huruvida detta funkar eller inte. Ni får gärna påminna mig om mitt löfte om ni ser att det börjar gå åt skogen!
Jag har lämnat M på dagis för hans vecka hos Pappi. Vi pussades länge och jag fick ett vackert armband som han snabbt slängde ihop. Vackra vårfåglar, någon rosa delfin och en och annan nalle pryder min arm nu alltså. Det passar bra till finklänningen jag har satt på mig, helgen till ära och så passar det ju in i mitt jobb!

Helgen blir som sagt lugn vill jag tro. Jag skulle åkt iväg på utflykt men tappade drivet nästan helt. Istället ska jag bara njuta av att bara få vara jag! Önskar kanske att jag var någon annanstans, typ Italien eller nåt!

Har ni blivit lurade ännu? M lurade i pappa att han ätit godis till frukost. Busigt värre!

Ha en fin fredag vänner små! Ta hand om varandra, glöm inte att fredagsmysa!!

1 kommentar:

mamma sa...

Det låter förnuftigt ,klart du kan hålla ditt löfte.Du har ju redan sparat utgifterna du skulle lägga på bensinen typ 400 kr .Duktigt gjort.Kramar