måndag 7 mars 2011

Måndag igen då!

Mitt huvud känns lite tungt. Ja endast pga en förkylning som kommer sig påsmygandes. Det är väl min tur nu antar jag. Murphy (från Murphys lag) och jag är riktigt nära nu med tanke på all otur jag blivit förföljd av den sista tiden så att toppa denna med en förkylning är väl inget att förvånas över.
M är frisk från sin öroninflammation i alla fall. Tack och lov.

Helgen har varit riktigt trevlig. I lördags hade jag goda vänner över på lite mat och skumpa. Det bjöds på min paradrött, ni vet fisksoppan jag gör med lax, saffran, chili och blåmusslor. Sweet lord vad god den är alltså! Den gick också hem hos mina vänner.
Innan på dagen gick jag i Täby centrum för att fira min lediga lördag. Det var jag och Becks som flanerade helt utan barn. vi gick lååångsamt och kände på alla fina plagg. Speciellt extra mkt kände jag på en kjol från Desigual. Jag är i valet och kvalet om jag ska köpa den till våren. Den skulle passa utmärkt till PUPPORNA jag köpte. Kolla in dessa!

Visserligen är det en sommarkjol jag dreglar över men den tänkte jag redan kunna ha nu faktiskt med ett par svarta strumpbyxor med lite högre denier. Som sagt, vi får se. Desigual har inte de billigaste plaggen i Täby centrum och jag kanske måste prioritera min osis istället.

Nå vad tycker ni?


En liten kavaj fick jag med mig hem också som  snällt fick följa med mig ut på Teatern i lördags kväll. Jag blev nästan buren av Starke Adolf över isfläckarna då jag INSISTERADE på att ha klackarna på mig. Jag tänkte ju att lite barmark ser man ju så det funkar väl. Det var på håret ska jag säga. Men snygg var jag i dem. Mina tår skäller fortfarande på mig dock, även om det är skinnskor så borde jag gått in dem ett par dagar innan jag gav mig ut på dansgolvet :)

Nu känns däremot våren långt borta eftersom det singlar ner snöflingor stora som dasslock ner från himlen. Tur att jag har min supersköna sjal från Geggamoja att gosa in mig med för även om det är lagom varmt inne så KÄNNS det kallt bara jag råkar kasta ett öga på utsidan!
Jag ska koncentrera mig på att göra vårfint i butiken istället så slipper jag titta ut. Jag längtar till lunch. Ja ghar nämligen med mig en bruk fiskgryta som stått och gosat till sig. MUMS!

Ha en fin dag vänner!

KRAMAR


3 kommentarer:

mamma sa...

Gud så snyggt.

Anonym sa...

Klackarna gjorde dig verkligen rättvisa i lördags kväll ;-) kul att se dig....

Hjärtemammas sa...

AAAAaah tack!! :) Ge dig själv till känna vet jag!