lördag 17 april 2010

Lilleman

Jag måste ju bara berätta om en ganska så nyfunnen men redan en otroligt vacker vän. Vilken skapelse alltså. Lilleman brukar jag kalla denna tokfan, som man ibland kan undra om han föddes med huvudet i sitt eget r*vhål. Han hänger nu rätt stadigt tillsammans med raringen mialicious som så klart introducerat oss för varandra. Jag föll som en fura och jag vill gissa att han gjorde det med faktiskt. Utan att vara för lite ödmjuk ;)
I vilket fall som helst så köpte jag denna gosse en bok när han hade inflyttningsfest. Uppdraget heter boken och i den finns det 200 olika uppdrag man ska utföra under 365 dagar för att bli en bättre människa. Lilleman är den perfekta mannen för den här boken och jag skrattar gott när han var och varannan dag redovisar för mig vad han gjort. Jag kan skratta högt för mig själv när jag fantiserar om hur han ser ut när han utför dem.

Ex på uppdrag han utfört är att han gick in på Coop med ett bananskal och sa att den här bananen var dålig, kan jag få en ny? Självkart fick han det. En annan gång köpte han tuggummi i kiosken och gick baklänges ut ur butiken. En dag gick han också omkring med Mialicious trosor på sig. Tänk er, karlen är tre gånger så stor som henne och jobbade en heldag i hennes panties ha ha. Han har även tvättat en främlings bilruta och bytt en kaffe på McDonalds mot en trisslott utan vinst. Roligt helt enkelt.

Vidare uppdrag i boken är bla att man ska skriva "Jag älskar dig" på en lapp, samt sitt telefonnummer sedan gå fram till en främling och lägga den i dess jackficka, du ska äta glass fort så du får brainfreeze för att när det lagt sig äta lika mycket glass igen. I McDonaldskön ska man göra tio armhävningar, man ska gå ner till ICA i gummistövlar och morgonrock och köpa en gurka och en burk vaselin. Du ska gå in på en elkedja och skruva upp en stereo på högsta volym för att bar vända och gå ut och ett annat uppdrag är att man ska ta en okänd person i handen och hålla den när du går över ett övergångsställe. Låter det inte skitkul?! Det tycker i alla fall jag :D

Ett tips på bok alltså!

Inga kommentarer: