tisdag 14 december 2010

Staffan stalledräng

Jag har egentligen inte tänkt att skriva något mer idag på bloggen men jag drivs hit automatiskt hela tiden. Ena stunden så får min webbläsare tuppjuck och skickar mig hit eller så klickar jag på fel länk i min historik och kommer hit. Det menas med något tror jag. Så jag tar mig väl tid att slänga in ett hej och god natt!

Jag har i ett par dagar här gått och funderat över livet i stort. Jag tror säkert många kan få stunder just nu före jul som man går och funderar. Vet ni, mina föräldrar har varit skilda sedan jag var sex år och jag har alltid tills för tio år sedan ca flängt hit och dit till båda familjerna för att fira jul. Sedan har jag ju haft sambo i två omgånger och även deras familjer har varit skilda så det har då blivit fyra hushåll att hälsa på under juldagarna. Det har gjort att det här familjära lugnet många finner under julen, aldrig riktigt har infunnit sig hos mig. Jag har nästan istället känt ångest för att få hinna med allt. Nu har jag en egen liten familj som jag försöker få en så lugn jul med som möjligt. Det är M och jag än så länge och det kan ju kännas lite tomt nu såhär innan precis. Det är därför jag inte känt ritkigt att jag närmar mig julen med glädjeskutt! Herregudars så djupt det här blev. Jag brukar inte vara så personlig här i bloggen men nu bjuder jag på det!

Sen tror jag säkert att den fruktansvärda händelsen med självmordsbombaren i Sthlm har påverkat mitt humör. Så fruktansvärt!
Så nog med utlämnande.

I morgon far jag med Bråkan in till stan och blir avsläppt på Kungsholmen för lite möten. Sedan förstår ni, ska jag stöta på Konstapel Klarre som jag inte träffat på läääänge. Vi pluggade tillsammans på universitetet i Umeå år 2000 och har väl bara setts en eller två gånger sedan dess. Han har gått och blivit polis förstår ni så jag har hela dagen tränat på att sitta rak i ryggen och se så jäkla beskedlig ut som möjligt! Hoppas han har uniformen på sig. På sin lediga dag! :P Vilken julklapp. 2 meter hunk i uniform! God, please, här mina böner! 

Föresten hur går det med Gävlebocken? Har den brunnit ännu?

Slutfantiserat. Nu ska jag nanna kudden. Först en kokostryffel innan tandborstning.
Sov gott!

1 kommentar:

Fräkniga donnan sa...

Jobbigt när man börjar fundera på livet och så..Förstår att det kan bli en massa flängande över jul, inge roligt.. Men Hoppas ni får en lugn jul i år! Kanske vi kan ses i mellandagarna? <3

Mysigt med Konstapeln, en 2 m hunk lät ju helt rätt för dig!! :-)
Och Bocken verkar stå sig ännu kan jag meddela, då jag surfade rakt på detta: http://merjuligavle.se/Bocken/Bockenkamera1/
Den har tom. kamera övervakning!!.. haha!!!
Sköt om dig !! kram