torsdag 25 mars 2010

Bon Voyage


Idag åker Eniro till Jordanien för att jobba i två veckor med Räikönen och hans rally. Lite koolt faktiskt måste jag erkänna att jag tycker det är. Eniro, samma person som 118 118 för er som inte fattat det, har gått och blivit en riktig globetrotter. Nyss var han på liten resa till Sudan, ja visst man kan åka dit med, sen på en golfresa till Portugal som han kom hem från i lördags och nu så iväg igen. Jag vill med ut och resa nu. Det har jag sagt så länge jag har haft bloggen och det längsta jag kommit till är nog Säter. Nej jo, Visby blev det ju också någon gång där. Jag vill känna värme och jag vill bada.

Jag var och hälsade på Eniro på jobbet igår och avundades hans fina persikohy som fått så fin färg i solen. Jag fick ju även present som i vanlig ordning när det har rests. Lyxigt värre!

Han försökte även pracka på mig en liten bil modell skitgammal men som jag brukar säga: är man kinkig blir man utan, eller också i brist på limpa får man äta bröd.

Det var i alla fall en lite Skoda i skinande röd med vackra rostbruna fläckar på lite gentilt placerade. Jag vill ha faktiskt. Jag ska rota djupt i mina fickor för att hitta några slantar och se om jag kan lägga de på bilen. Jag behöver nog en bil till sommaren måste jag erkänna och denna skulle duga alldeles ypperligt för mig och M och fara fram i.
Idag är det lön för de allra flesta och jag har redan haft fullt upp i butiken på bara 40 minuter. Jag ska nu inte sitta här egentligen men kunde inte låta bli att änska er en fortsatt trevlig dag och en god morgon!

Inga kommentarer: