tisdag 16 mars 2010

känslomässigt underläge

Vad är det med det kvinnliga kontrollbehovet egentligen? Jag känner att jag vill veta exakt ALLT om vad jag känner, andra känner och tänker i alla fall när det gäller mig! Jag blir frustrerad när det inte är så! Kanske bör söka för detta kontrollbehov. Jag är en engagerande person och räknar nog allt som oftast med att andra ska vara lite spontana och engagerande som jag och sen så är de inte det. Jag blir förvånad men vet ju att alla inte är lika. Vad man tänker oklart ibland alltså. Jag som nästan alltid tänker rätt och har precis rätt svar på allt. Jo så är det faktiskt. Tro mig!

Just nu går jag omkring som i dvala. Halva helgen spenderades hos mormor i Sala. Det var trevligt och roligt och vi blev minst lika bortskämda som alltid. Massa kärlek! Jag är glad och har världens vårkänslor och å andra sidan är jag en grubblare just nu. Bort bort onödigt grubbel!

Arbete idag och i morgon ledig, som alltid på onsdagar. Det är ljuvligt att vara ledig en dag mitt i veckan. I helgen väntar Mexicansk afton med Mojitos och texmex buffe. 7 underbara ladies och en baby ska dricka sangria (spankst visserligen) och ropa Arrriba!
Fredagen har jag i min fantasi redan bokat upp hos en person jag håller lite kär. Vi får se hur det blir. Jag återkommer. Nu måste jag dricka mitt eftermiddagskaffe! rutin.nu

1 kommentar:

Anonym sa...

Bara vara är inte helt fel heller vännen, släpp på kontrollen och njut av stunden <3

Kram L