tisdag 2 mars 2010

navelludd och morgonsol

Det är så juvligt att vakna nu på morgonen och det är ljust ute! I morse vaknade vi sju och solen var redan uppe för länge sen. De tär skillnad på framme och uppe, för framme var den ej. Den ligger och trycker bakom de där snömolnen och den låga temperaturen! Undrar just om jag var den enda som var glad åt regnet förra veckan? Inte bara att jag inte gnällde utan jag tyckte det var superfint! Jag var ju så glad att det inte snöade.
Nu dock är pemperaturen nere på många minus igen.. Skit!

M håller på och klär sig intill mig hör. Vi har faktiskt ätit frukost idag framför teven och Bolibompa! Jag passar på att dricka det sista ur mitt morgonkaffe och tänkte bara skriva om en rolig konversation jag hade med min fyraåring igår. Han berättade igår att han längtade VERKLIGEN (ett av hans favvoord just nu) efter att bli pappa! Jag frågade såkalrt varför han längtade så mkt efter det. Då sa han att det är tårkigt att han bara får plocka tåludd efter strumporna. Han vill bli pappa och få hår på magen så han får plocka navelludd också! Såklart han vill. Vem vill inte det? Plocka navelludd liksom!!

Nu ska vi pussas lite, klä oss och sedan spatsera de få metrarna till dagis, sen är det jobba för mamman som gäller!
Ha en in dag gott folk. Var snälla mot varandra!

1 kommentar:

colourful sa...

Vilken härlig kommentar, det kommer så spontat från de små, och Jag håller med att nu kan det få regna bort allt så vi får fram Gröngräset.. :))
PS.!! Skickar några låtsasregn- kramar till dig