torsdag 15 december 2011

Bildbevis!


Visst är den fin och knubbig?

Ja men visst en kamera också i julklapp, varför inte?! Denna går ju knappt att fota med. Jag var faktiskt in till
telefonbutiken och kikade på hur mkt det skulle kosta att byta ut mitt kamerafönster på mobilen och ca 1500 kronor skulle det gå på, och vet ni, då avstår jag nog. Jag har en gammal tjatig kamera liggandes någonstans i skåpen men denna får duga. Man ser ju åtminstone vad bilderna föreställer.
Detta är min gran och lite av de godbitarna jag tänkte smycka den med! Det blir vitt, otippat va?, och lite slver och som vanligt mina vackra änglavingar. Istället för glitter har jag ett "band" av silverpärlor i olika storlekar. Det är fantastiskt vackert och det gnistrar massor i ljuset av de små lamporna!



En gammal favorit i silverpärlor. Den glimmar så man nästan blir bländad.

Nya kulor i grenen i år! Har några nya i år i fattigmanssilver och prismor.

Istället för toppstjärna har jag en stjärna nära toppen! Denna älskar jag och har alltid hängt nära toppen. MIN toppstjärna!
I morgon ska jag på personalfest! på ett ställe jag inte ens är personal på. Egentligen. Jag är inte FAST där i alla fall men de tycker att jag tillhör deras crew så visst. En personaljulfest tackar jag inte nej till! Det ska bli skoj! Lilleman tyckte det var tråkgit eftersom då skulle det dröja ännu längre innan han fick komma HEM. Han ska nämligen stanna hos Pappi en extradag. Han kommer hem lagom till frukost på lördag. Vilket vaknande!

Lilla lyktan har fått tagit över Ms gamla änglavingar jag gjorde till ett lussetåg för ett par år sen.

2 kommentarer:

Emma sa...

Jag skulle inte våga ha vingarna där, tänk om de tar eld? Har du brandvarnare och brandsläckare? //Lillasyster

Hjärtemammas sa...

Hmm du kanske har rätt. Dock är det ju glas runtomkring hela lyktan liksom! Brandvarnare finns dock ingen släckare! Kanske borde införskaffa en. Tack för tipset!