torsdag 8 december 2011

Hemmadag

Idag blev det en hemmadag igen! Vintrarna är lite trökiga på det viset då det känns som om det alltid är NÅGONTING att vara hemma för. Idag var det M som var knockad. Jag märkte viss tendens till detta igår då han till och med ratade leksaksaffären och bara ville hem, efter en stund på stan. Inte ens en fika på Pelikan lockade. I morse var det gnäll och snor och tårar för hela slanten. Pannan var varm och hela älsklingsungen var seg som en deg. Så det fick vara till att vara hemma idag. Jag själv var tvungen att besöka fabror doktorn för min onda fot och fick svar att jag har någon typ av inflammation i ledskidorna och att det troligen skulle gå över med tre Ipren i dagarna fyra. Ett litet blodprov senare för att konstatera att det inte var något reumatiskt fel på mig så fick jag gå hem.Fför att fira åt M och jag lunch på McD och med att köpa Moi ett par fina skor till vintern! Ja hon behövde faktiskt det! Skor och handväskor kan man inte få för många utav, fråga mormor och syster bara. Båda, mig veterligen är lika förtjusta i skor som mig och förstår mig på den punkten. Dessa till mina skinnbraxer (hosta fejk hosta) passar galantus maximus!


Lagom jobb och vardagssko som nog kan passa till fest med ibland!

I morgon är det fredag som de flesta av er säkert är medvetna om. Tanken var att jag skulle på fin AW inne i stan på fashionabla Riche men NOPE serrni. Jag har tackat nej och tänker vara ordningssam och gå på Dagiset årliga föreningsstämma (ses vi där MaMaT?) och sedan hem och kramas med Morran. Det är bara på Måndagsklubben vi får kramas med varandra nu för tiden men i morgon tänkte vi ta igen det. Med råge! Det blir lite musik, säkerligen höga klackar, lackade naglar å en jä*la massa hårspray. Säkert får ett par av stadens krogar besök av oss också. Det var länge sen jag var ut här i stan, få se om jag känner igen mig! Hoppas krogarna INTE gör det efter min sista vända då jag envisades med att sjunga KARAOKE och "Oh la la jag vill ha dig" till snyggaste kocken. Jeasus!

Från det ena till det andra så föll minis pepparkaksgavlar i golvet idag när vi skulle sätta ihop garaget. Det blev stora krokodiltårar och löfte om att göra ett nytt när han kommer från Pappi nästa gång. Vi hade torsdagskalas på pepparkakskross. Det var mysigt ändå!


Tack och hej snygga tjej

2 kommentarer:

MaMaT sa...

Vi ses! ;-)

Hjärtemammas sa...

Det märkte du att vi INTE gjorde! jag pallade inte helt enkelt! Hoppas vi ses snart ändå! VARM kram snyggo