torsdag 22 december 2011

Svensson, Carlson, Jansson!


Bilden föreställer M och hans pappa när de fiskar från en brygga. Ovanför ser de ett flygplan på väg till Turkiet!

För första gången tycker jag att ansjovis egentligen luktar gott. Det är för att Jansson är i ugnen nu. Efter mycket trulande så fick jag se till att göra den själv. Jag erkänner, jag är bekväm. Mina vänner vet att jag kan vara det ibland. Om jag kan se till att få någon annan att utföra grejer jag vill ha gjorda så blir det så. Nu gjorde jag min FÖRSTA egna Jansson. Herregud, 30 år å aldrig gjort en Janssons frestelse. Nu har jag!! Om den är god eller smakar dynga, det förtäljer inte den här historien! Detta är MIN blogg och i den här är allt kantat med silver lining, så troligtvis kommer den smaka gudomligt! Tror ni inte?!
M har suttit vid det lilla skrivbordet som jag satt in i köket för ett tag sen. Det är totalt malplacerat men även där har jag släppt på hur saker och ting ska se ut. Det är praktiskt! Fast det står lite i vägen och inte är så snyggt får det ändå stå kvar. När jag lagar mat å fixar i köket sitter M vid det lilla bordet å har pennor och pyssel framför sig. Det kan ju knappast bli bättre. Tack till Frugan fär det tipset. Ikväll har i alla fall M suttit och knepat ihop en liten julklapp till pappi. Jag tror knappast att Pappa läser denna blogg så jag vågar mig på att visa konsverket för Världen!

Det var den sista julklappen inslaget. Nu är det bara för julen att komma och sedan gå, byta av med våren och senare sommaren! Undrar om vi har turen att komma iväg till Kreta i år igen. M vill åka med Mormor och morfar. Det skulle ju vara toppen. Faktiskt!

Ha en fin kväll raringar! Ni stressar inte ihjäl er hoppas jag!


2 kommentarer:

mamma sa...

Nu är det gjort ! Och jag tror att det blev en god frestelse .Inte behöver du en kock för att klara detta,du KAN bara du tar dig i kragen . Hälsa M att mormor tycker teckningen blev väldigt fin ,vad duktig M är .Jag skulle gärna vilja åka med er till något varmt land ,bjuder du ? Har lite kvar i plånboken som behövs till en Canada biljett.men behöver jobba lite mer en par mnd för att kunna köpa den tyvär .Kram mamma

Hjärtemammas sa...

Den blev sååå god mamma, faktiskt mkt godare än din! Sorry men så är det!
Klar jag bjuder. Var åker vi? Seyshellerna eller Kreta? Kreta är bättre tror jag! <3
puss