onsdag 17 februari 2010

Äntligen kväll



Den har dagen har gått i ett! Förmiddagen tillbringade vi här hemma med att rensa. Vi städad och rensade. Rensade garderoben på kläder som inte används och rensade leksakerna på saker om inte används. Leksaker som M blivit för stor för har vi sagt ska gå till kusin V!

Efter sn lurre tog vi bussen till Fågelsången för att hälsa på Tubbe och R med familj. Det bakades en sedvanlig, men alltid lika delicious, kladdkaka och det fikades. Precis som alltid! Och alltid är det lika trevligt. Denna gången var det faktiskt lite extra mysigt måste jag säga då jag bar omkring på nya R. Vilken kille! Jag vill ha!

M:s krafter tog slut när han fick lite motstånd fårn Tubbe. Han är rätt van vid att kunna styra och ställa bland sina vänner men henne är det liksom lite mer ruter i. Det har det alltid varit. Det är bra med lite utmaningar! I vilket fall som helst så slocknade han som en sten nu efter middagen. Trötter.
Tubbes mamma skvallrade att Greys skulle börja nästa vecka och diiiiirekt när jag kom hem kollade jag på min hemliga sida om några nya avsnitt låg uppe, och det gjorde det. Så idag har jag mammalyx. Jag tänker kika på ett avsnitt av Greys anatomy, jag tänker ha OS på i bakgrunden och sen tänker jag småbläddra lite i nya Elle som kom i brevlådan idag. Till allt detta har jag en stor kopp te. Hur bra kan man ha det egentligen. Sådana här dagar där allt går som på räls, varför kan man inte alltid ha dem?

Tubbes mamma; jag vet att du läser detta, kan vi inte ses rätt så snart igen? Tubbes pappa; du läser troligen detta med, om inte mamman lyssnar, kan du inte försöka få iväg henne hit hem nån dag?
Nu måste jag starta min kväll!


Hej på en stund

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men det låter ju underbart! te och grey´s vilken dunder kombination! Tänkte bara höra om man skulle kunna få länken till den hemliga sidan där man hittar greys? kram på dig!! Mary i Bålsta ;-)

Hjärtemammas sa...

Självklart Märy, för att det är du då ;) Den kommer på fejjan :)

colourful sa...

Vad du är flitig, skulle behöva "rensa" lite här oxå lika så där..
Kram & Puss på dig.. ♥♥

Tubbes mamma sa...

Ja, ja, ja - jag kommer snart och hälsar på! :) Och ja, jag läser det här.... :) Väldigt trevlig eftermiddag - tack för påhälsning!