fredag 19 februari 2010

Jag får ta och ge mig




Men jag står för det jag säger när jag talar om att jag faktiskt lyssnar på Jan Johansen (ibland) och störtgillar Darin. Det jar hag ju sagt i bloggen här miljontals gånger. Han och jag är ju jämngamla (i alla fall i min fantasi) och jag tycker han skulle matcha mig. Som en liten accessoar liksom! Tänk er, SJC med en liten Darin under armen, eller varför inte runt halsen.
I morgon i alla fall ska han tävla i Schlagerfestivalen och jag kommer troligtvis sitta på första parkett (hemma hos Örnen på tjejmiddag) och hejja fram min favorit! "Go Darin, go Darin"


Ja det var bara det jag ville säga just nu. Jag fortsätter att "jobba" vidare i butken. Ett under om det kommer nån idag med tanke på vädret. Folk vill hellre stanna inne tror jag. Dock är det barnbidrag idag och då brukar det ju rassla till.


M till pappa idag. Saknar redan. Vi har haft lite duster den här veckan och det känns tungt att lämna honom då. Vi hade däremot ett långt pusskalas innan jag gick från dagis. Sen kelades vi ju i morse. Varma goa M. Varje dag, jämt och för alltid.





Ha en fin dag ni som har vägarna förbi blogggen och ögnar er igenom detta!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha en underbar dag och en trevlig helg vännen !

Kram L