fredag 5 februari 2010

Där du andas, där du älskar...


I morgon är det dags för dagen med stort D. Sillgrisslan och hennes penntroll gifter sig i Väddö Kyrka. De kunde inte ha valt en vackrare plats heller. Väddö eller Singö kyrka har alltid stått för mina fantasier vad gäller kyrka att gifta sig i. En av dem var ju tom bokad för några år sedan men det är en helt annan story.

Jag har fått låna mig en bil av 118118 så den har jag precis varit i Danderyd och hämtat. Jag har packat allt som ska med, häll dock på att glömma locktången!! Shiit det viktigaste nästan! Jag är lite nervös. Allas ögon kommer vara på bruden! Min håruppsättning och min makeup kommer för alltid att förevigas på bröllopsfoton. (Apropå det, jag glömde nästan kameran, måste packa den. Hold on!) Jag är som tidigare skrivet otroligt ärad att Sillgrisslan frågade mig om jag ville stå för hennes hår och smink på den stora dagen! Spännande ska det bli att sminka och fixa tärnan också. Henne har jag bara träffat som absolut hastigast. Inte för att jag tror att det blir några som helst probs så grundsnygg som hon redan var.

Hur som helst ska det bli så roligt! Jag vet att jag kommer gråta i kyrkan (åh glömde näsdukar, hold on!) så jag stod och fingrade lite på pruttleran vi fick in till butiken i veckan. Jag tänkte att för att jag inte ska börja gråta i kyrkbänken under ceremonin kan jag sitta och leka med pruttleran så jag istället skrattar. Den är hysteriskt rolig och den säljer som smör. Ungarna i butiken är som galna. Då finns ju visserligen risken att de övriga bröllopsgästerna misstänker att det är JAG som sitter och släpper mig. Det vill vi ju inte!

Panoramasviten på hotell Havsbaden är bokad så vi ska ses där i morgon bitti klockan 08.00 prick! Jag har ställt klockan på tidigast möjligt så jag är där i tid. Middagen och festen kommer även hållas i restaurangen på hotellet.

Vi hörs väl på söndag då. Jag kanske till och med kan slänga med lite vackra fotografier då. Håll ut och ha en fin helg alla.


Y Kärleken övervinner allt Y

1 kommentar:

Sillgrisslan sa...

Tack! Är så glad att du hjälpte med smink och hår! Blev så underbart fint! Tack tack tack! Massa kramar