tisdag 16 februari 2010

Tidig kväll



ja tack


Jag har laddat för en film ikväll faktiskt. M somnade tidigt, före sju och allt är i stort sett gjort här hemma. Disken är gjord, det är dammsugit, det är städat i M:s rum och undanplockat i hallen. Ändå känner jag mig rastlös. Jag har varit igång hela kvällen känns det som. Jag har laddat med lite tända ljus här och tagit fram en film som jag fick av min middagsgäst förra veckan. Vi bytte lite filmer så nu ska jag kika på en med Edward Norton. Pride and glory heter den visst. Ed är bra, det mesta han gör blir bra. I utbyte fick han lite skräckisar och Bruno!

I morgon är vi lediga! Vi har bestämt lek med Tubbe och hennes familj. Mamman var in i butiken i morse och presenterade R för första gången på riktigt. En liten liten kille som trivdes riktigt bra i min famn. Vi bestämde ytterligare kel i morgon. M sa idag att han minsann inte tänkte kela med den nya bäbisen. Han tycker de är lite äckliga. Han frågade om jag verkligen ville hålla i den. Jag tror någon är lite svartis.

Nu film och the (kvällsro med kammomill)


Sov gott, se till att vakna utvilade och ha en fortsatt fin vecka!

3 kommentarer:

Wannabe sa...

Åhhh Edward... *suck* Han är en riktig gobit. Var filmen bra? (som om det spelar roll, jag vill se ändå!)

Hjärtemammas sa...

Jo tack, han med smör på! Collin Farell var med i filmen också men gissa. Jag orkade inte titta färdigt, den var okej ändå! See it <3

Sara sa...

Ja, de ogillas starkt här hemma! Kul att du hittade mig, så jag hittade dig :P Ha det gott! Kram!