onsdag 26 maj 2010

KoLSyrA i NäsAn



När jag var 2 år gick jag runt och plockade tuggummin från marken och slickade på lyktstolpar. Denna lilla köttbulle från Indonesien hanterar en cigarett bättre än en riktigt grand pimp SHIAT!!
Denna 2-åring röker 40 ciggisar om dagen efter hans pappa introducerat dem för honom förta gången då han var fjorton månader. Varför inte köra över honom med en långtradare på en gång undrar jag. Hans pappa säger "Jag tycker han ser rätt hälsosam ut så jag förstår inte problemet" Myndigheterna tänker ge familjen en ny bil om de lyckas få ungen att sluta sträcka sig efter tändaren för att tända en cigg samtidigt som han får sin blöja bytt.

Ta bilen från myndigheterna säger jag, kör ut ungen i djungeln hos aporna. Där lär han troligtvis leva längre ändå.

Själv har jag varit jäkligt känslig idag. Vid fler tillfällen har jag blivit rörd nästan till tårar. Nyss berättade M att Signe på dagis, nu är hans tjej. Då började jag nästan grina. Hans första tjej.
I morse satt jag och pratade med en kompis på stan och vi kom in på ett känsligt ämne. Ja då började jag nästan grina. Nyss läste jag ett inlägg på fejjan från en vän och började nästan grina. Må det vara över till morgon!

Annars har jag det relativt bra. Jag har fixat massor inför Marknadsafton på fredag i Norrtälje. Planterat blommor och fixat överraskningar till våra kunder. Jag hann även förbi Sollentuna hållet för att hälsa på eniro och Mulle Meck för lite gott verkstadskaffe. Mums!!

KRaM// HJärTEMamMAs

Inga kommentarer: