lördag 22 maj 2010

ThE LOveLy BonES


Jag har ju gnällt om att jag gärna vill se filmen Flickan från ovan som nu går på bio. Jag har gått förbi affischerna idag på bion och suktat. Jag fick en idé när jag kom hem dock. Jag funderade på vad den kan heta på engelska och kom fram till att där går den under namnet "The lovely bones". I vilket fall som helst så slängde jag ett öga i en kompis filmmapp som jag har obegränsad tillgång till och DÄR!! Ja DÄR fanns den ju. Hallå! Så nu har jag min kväll utstakad. M lär somna inom två minuter. Han ligger i sängen här bredvid och kråmar sig, vänder och vrider på sig. Snart så.


Jag har lagt mig till rätta i soffan. Jag är mätt som en plätt då vi delade på pizza och lasagne på restaurangen. Vi satt ute och njöt. Solen låg på och det är fortfarande riktigt riktigt varmt ute. I morgon blir det nog lekparken gissar jag. Hoppas på uppehåll så vi kan vara ute hela dagen. Jag ska försöka ragga lite sällis ikväll.

Och däääär slocknade lilleman. Godnatt älsklingen, sov gott!


Ni andra, jag antar att ni sitter ute och antingen grillar eller bara njuter av den sista kvällssolen. Jag klandrar er inte. Det är helt tomt på min Msn lista. Jag trodde först det var något fel på den men kom sedan på att solen antagligen lockar mer än datorn ikväll.

God natt på er i alla fall


KRaM// HJärTEMamMAs