lördag 28 november 2009

Gokväll vänner och andra.
Jag sitter med aningens huvudvärk efter en heldag med Örnen.
Vi tog bussen till Kista Galleria idag ju för lite julshopping. Dock blev det inte så jäkla mycket shopping för min del, varför vet jag inte. Jag var ju taggat till tusen. Men ett par julklappar blev det i alla fall och lite småfix till mig själv såsom strumpbyxor och örhängen. Men trevligt hade vi i alla fall.
När vi väl landade i Norrtälje igen så tog vi oss till "Ett glas" för varsit glas vin och varsin tapasplanka. Så nu sitter jag här och doftar vitlök efter champinjonerna, gambaräkorna, aiolin och de chiliinlagda vitlöksklyftorna. Tur är att jag inte ska på dejt ikväll då!

Jag fick hjälp av Örnen att bära upp min kasse med julpynt så nu står min halmjulegris på plats där borta *pekar*. Tomten står vid balkongdörren och vaktar!

Jag ska fortsätta julpynta här till tonerna av REM.
Güten nacht

3 kommentarer:

Anonym sa...

vad snygg Andreas var igår i idol.
är det bara jag som la märke till att han hade klippt sig?? vad synd att Mariette åkte ut i går!gillar skelögda tjejer.ja jag vet att jag e konstig ;)

Anonym sa...

hej vad synd att jag inte såg dig i kista c idag!vad mycket folk det var!det har blivit blivit för mycket! inte undra på att du fick pannknack!
hur blev det med frillan blev du nöjd?jag undrar om jag ska ta en dag o jul shoppa i Norrtälje för den fina atmosfärens skull,det är ju lite småstads idyll därborta!när ska ni ha kvälls öppet där borta?

Hjärtemammas sa...

JAg tänkte faktiskt på dig en snabb sväng när jag kom till Kista idag. Dock gick det över rätt fort. Det var mycket folk, men mot eftermiddagen började det lugna ner sig lite. Det är ett bra centrum!